skip to Main Content

Tària,
qui som?

Som una empresa dedicada a la importació i distribució de productes exclusius per als professionals de la perruqueria, així com a l’assessorament i la formació dels nostres clients.

Estem ubicats a Solsona des d’on oferim els nostres serveis a Catalunya i al Principat d’Andorra. 

Després de molts anys dedicant-nos a la distribució estem veient que el sector de la perruqueria d’avui en dia està canviant a gran velocitat. Nosaltres no ens volem quedar com a simples espectadors, no ens volem quedar estancats en el passat i per això treballem cada dia per oferir-vos nous productes, nous protocols, nous coneixements i sobretot nous compromisos ferms en tot allò que té a veure amb productes sostenibles, diferenciadors, innovadors i de qualitat, productes que ens ajudin amb el nostre benestar i el dels nostres clients. La nostra feina i compromís, com a distribuïdors és garantir que els nostres productes compleixin i donin cobertura a aquestes necessitats.

Però no sols això, volem estar al vostre costat en el dia a dia, formant i assessorant en tot el que calgui, oferint no sols els nostres productes, sinó també els nostres coneixements i els nostres serveis, volem formar part del vostre equip, volem ajudar-vos a fer del vostre saló un espai exclusiu on sigui un plaer tornar-hi i del nostre entorn un lloc més agradable i sostenible.

Nosaltres t’hi posem les eines, tu fas la màgia!

Back To Top